het logo van l'experience d'Amanté in sierlijk lettertype en taupe kleur.

Lunch in De Haan

Bij Plaza d’Amante in De Haan kun je niet alleen genieten van een heerlijk ontbijt, maar ook van een smakelijke lunch. Wij bieden u verse gerechten met dagverse ingrediënten die u meteen in een “Beach” Vibe brengen.

Lunch in De Haan
Lunch bestellen De Haan

Liever een snack als snelle lunch?

Alles kan, op elk moment van de dag! ‘s Avonds laat nog zin in één van onze heerlijke desserts? Of wilt u een kleinere snack? Dan bent u bij Plaza d’Amante op het juiste adres. Wij bieden u doorheen de hele dag toegang tot de hele kaart! Zo geniet u door en door van al onze gerechten, groot en klein, in elke mogelijke combinatie!

Doorheen heel onze menu is er één rode draad. Dat is de keuze om voor de beste kwaliteit te gaan. Dit doen we via onze samenwerking met lokale leveranciers die ons telkens verse producten leveren.

Lunch in De Haan
Ontbijt bestellen De Haan

Lunch bestellen in De Haan

Voor zij die hun lunch willen meenemen, onderweg willen eten of simpelweg thuis willen genieten bieden we handige take-away-opties. Geniet van onze heerlijke gerechten waar en wanneer je maar wilt.

Waar lunch eten de Haan?

Centraal gelegen op de zeedijk in De Haan is Plaza d’Amanté een verlengstuk van het strand gevoel dat u tijdens de zomermaanden kunt ervaren bij Plage d’Amanté!