het logo van l'experience d'Amanté in sierlijk lettertype en taupe kleur.

Shoppen in De Haan

Ontdek een winkelervaring als geen ander bij Plaza d’Amante. Onze boutique in De Haan verwelkomt shoppers van alle leeftijden, met een diverse selectie aan dameskleding, herenkleding, kinderkledij en lifestyleproducten.

winkelen in de haan
juwelen in de haan

Onze partners

Hier bij Plaza d’Amante geloven we in het bieden van een unieke winkelervaring door nauw samen te werken met onze geselecteerde partners. Deze selectie baseren we onder andere op toewijding aan kwaliteit, stijl, locatie… Dankzij partners zoals Cream, Karen by Simonsen, DWRS, Asa en nog veel meer kunnen we onze klanten een zorgvuldig samengestelde collectie bieden.

Mode voor elke stijl

Ontdek de nieuwste modetrends dankzij partners zoals Esmé studios, MD’M, Cambridge legend en Stella forest. Van schoenen tot stijlvolle kleding tot zelfs fashionable regenjasjes voor de kids van Flotte, bieden wij u een diverse selectie die aan alle stijlbehoeftes voldoet!

home decoratie
winkelen

Unieke interieurdecoratrie

Versier je huis met onze diverse collectie, waaronder borden en servies van Asa, vazen van Lindform, handgemaakte droogbloemen, en gepersonaliseerde strandstoelen van Cote Zoute zelfs prachtige flessen en glazen van Paveau. Of je nu een uniek cadeau zoekt of je eigen ruimte wilt transformeren, Plaza d’Amante heeft alles wat je nodig hebt.

Op zoek naar de perfecte geuren? Check zeker eens onze collectie van Marie Stella Maries!

Waar Shoppen in De Haan?

Centraal gelegen op de zeedijk in De Haan is Plaza d’Amanté een verlengstuk van het strand gevoel dat u tijdens de zomermaanden kunt ervaren bij Plage d’Amanté! Ideaal ook om tijdens regenachtige winterdagen te vertoeven in ons gezellig interieur!